ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  Истражувањата откриваат – зошто на жените најпривлечни им се самохраните татковци ?
  Истражувањата откриваат – зошто на жените најпривлечни им се самохраните татковци ?

  Истражувањата откриваат – зошто на жените најпривлечни им се самохраните татковци ?

  Истражувањата откриваат – зошто на жените најпривлечни им се самохраните татковци ?

  Истражувањето од сервис за он-лајн истражување покажало дека на жените им се најпривлечни самохрани татковци, а прочитајте зошто. Во истражувањето учествувале 3.051 жена која не е во врска, а анализирани биле 301.242 пораки. Повеќе од 92 проценти од жените се отворени за врска со самохран татко, додека 55 проценти се многу заинтересирани да бидат со самохран маж. Изненадувањата тука не престануваат, бидејќи 86 проценти од нив рекле дека им одговара обликот на телото а секако не е six pack. Дури 41 проценти од жените рекле дека веднаш би одговориле на одзив на самохран татко кој нема мускули. Жените веруваат дека самохраните татковци имаат чувство за одговорност за другата особа и сфаќаат дека не се центар на вниманието во светот. Исто така веруваат дека се грижливи, трпеливи и поодговорни од останатите мажи.