ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Трудници   >  Најубавите моменти од породувањето! (ФОТОГРАФИИ)
  Најубавите моменти од породувањето! (СЛИКИ)

  Најубавите моменти од породувањето! (ФОТОГРАФИИ)

  Бебешкиот магичен начин на доаѓање на свет!

  Иако многу сметаат дека раѓањето на детето е најинтимен чин, фотографката Лејлани Роџерс успеала да ги забележи магичните моменти кои секоја мајка би сакала да ги има во својот фото албум…
  Скоро пет години, фотографката Роџерс, со својот објектив ги забележувала најмагичните моменти.
  Во својата петгодишна работа, фотографката, која е и сама мајка, присуствувала на повеќе од 50 царски реза, породувања во вода, во дом, болница…..
  Многу луѓе нејзината работа ја осудувале, сметајќи дека породувањето е нешто што не треба да се дели со јавност, меѓутоа таа не се согласува со тоа.
  ,,Секоја мајка знае колку се намачила да го донесе своето дете на свет. Секоја мајка го сака своето дете со целото свое срце. Доаѓањето на новиот живот на свет треба да се слави и да се величи.
  Погледнете самом некои од нејзинити фотографии: