ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  август

  Зошто имате фрустрирани деца? Децата кои имаат недостаток на внимание и поддршка од родителите, најчесто се фрустрирани и хиперактивни, покажуваат студиите.Фрустрираните деца, најчесто често плачат, се лутат и имаат изливи на бес. Истражувањето е направена на 183 пара родители и нивните

  За оние бебиња на кои цицањето им претставува задоволство и кои помеѓу останатото имаат потреба за тоа и покрај нутритивните потреби, цуцлата може да биде корисна додека спие.Доколку го доите бебето, почекајте да помине еден месец од неговото раѓање за

  Децата и кариесот Слатките и цуцлите се едни од главните причинители за кариес кај малите деца. Здравите заби играат голема улога во општата здравствена состојба кај малите деца. За жал, расипаните заби освен што создаваат болка, можат да предизвикаат и сериозни

  Рекламата во продолжение, ќе ви потврди колку е важно присуството на таткото за време на бременоста. Изработени се елеци/стомак со чија помош таткото може вистински да го почувствува клоцањето и мрдањето на бебето во утробата на мајката. Погледнете ги нивните