ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  септември

  Најпрво да ви честитаме! Ви прикажуваме неколку работи кои сигурно ќе бидат интересни за вас и би требало да ги знаетете. Фетусот во утробата, без разлика што е заштитено и затворено во стомак 9 месеци, тоа сепак може да комуницира

  Секојдневно гледаме идилични фотографии на семејства кои се среќни и насмеани, децата седат послушно и се изгледа совршено.Danielle Guenther, фотогравка, се одлучила да прикаже малку поинаква реалност, поточно сакала да го претстави, како навистина изгледа родителството.“Ова е вистински живот, ова

  Интелектуални способности -возраст 19-24 месеци 19 месеци Користи средства во решавање на проблеми Носи предмети во меѓусебниот однос и делува од еден предмет на друг 24 месеци Совладува едноставни препреки Покажува 5 делови на телото Го издвојува предметот кој сте го кажале од купот по ваше Распознава идентичен облик и