ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  ноември

  Групацијата ДИВ е пример за компанија која се грижи за своите вработени, посебно за трудниците во неговата компанија.  За време на демографските мерки кои ќе се применуваат, Томислав Дебењак на својата групација и изјави дека “не е се во профитот”.  За сите

  Од секогаш се верувало дека пивото е добро за мајките кои дојат, бидејќи од него ќе имаат поголема количина на млеко, па повеќе не е чудно да се види мајка која со една рака го нишка бебето а со другата

  Детето кое некогаш ја шармираше публиката на Златно Славејче, пред само неколку дена се бореше за прво место на World of Dance 2018. Ова е уште еден доказ дека Златно Славејче е фестивал од кои излегуваат исклучително талентирани деца! Погледнето го

  Создавањето на млеко во мајчината дојка е еден неверојатен процес. Почетокот на настанувањето на мајчиното млеко зависи од доењето на вашето бебе. Преку цицањето на бебето, се надразнуваат нервни завршетоци на брадавиците и ареолите. На тој начин се активира механизам

  Која е причината за стрес?Родителството е голем предизвик а резултатите од некогашното истражување откриваат што е тоа што на мајките и татковците им претставува најголем стрес.Родителот поради своето дете се под стрес шест сати дневно, покажало неодамнешното истражување направено во

  Сите бебиња сакаат почесто да си играте со нив. Уште една полза од некои игри е активирањето на одредена мускулатура кај бебето, што помага во развојот. Во текот на ваквата активност се зајакнуваат мускулите, се подобрува координацијата и се зголемува