ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  март

  Многу трудници приметуваат дека во текот на бременоста често знаат да забораваат, а тоа е и научно потврдено. Тоа е се нарекува синдром на “труднички мозок” подразбира дека бебето, во прилика на земање на хранливи материи од мајката, ја зема

  Многу трудници приметуваат дека во текот на бременоста често знаат да забораваат, а тоа е и научно потврдено. Тоа е се нарекува синдром на “труднички мозок” подразбира дека бебето, во прилика на земање на хранливи материи од мајката, ја зема

  Музиката и танцот добро влијаат на вашето бебе Сите движења на идните мајки и изложеноста на различна јачина и инетнзитет на звукови влијае врз развојот на бебето.Една од најважните човекови активности е движењето. Занимливо е тоа дека сите наши ментални претстави

  Во стомакот на мајката децата веќе ја перцепираат мелодијата и ја препознаваат откако ќе се родат. Тоа може покасно да помогне во развивање на слухот, и во побрзо учење на говорот.

  10 намирници кои го чистат црниот дроб и помагаат во согорувањето на калории Што и да внесеме од пијалок или пак храна во нашиот организам проаѓа низ црниот дроб. Од таа причина овој орган ги впива сите наши лоши прехрамбени навики