ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  март (Page 10)

  Еве неколку искуства од мајките за тоа како треба да се реагира на детското плачење во сон, а психологот Николина Есерт објаснува дека нормалниот дел на развојот на детето го вклучува и будењето ноќе. 

  " Петмесечно бебе имало благо зголемена температура од 38.5, но без ниту едни други симптоми. После прегледот на педијатарот тој потврдил дека грлото на бебенцето е зацрвенето, па затоа му препишал антибиотик ( амоксиклав). Од како родителите се вратиле дома

  Исхраната од шише може да се одвива на секое место и во секое време. Мајката може удобно да седи, па дури и да стои. Секогаш држете го бебето исправено;ако е легнато, се зголемува ризикот од давење или од инфекција на