ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  април (Page 10)

  6 работи кои би требали да ги знаете кога користите тест за бременост, дома.

  Жените најчесто не веруваат на тестовите за бременост кои ги прават дома и најчесто праверката не завршува на првиот тест. Дознајте во кои ситуации би требало да

  Поткревање Откако бебето ќе го совлада ползењето, ќе почне да се поткрева држејки се за мебел, за полици за книги или за луѓето околу него. Додека да ја совлада и оваа вештина, следете ги следниве мерки на претпазливост за да спречите

  Нашиот народ сака да се држи до одредени правила, па затоа пристојно се држат до прашањетo “Заврши со факултет”? “Кога ќе се омажиш”? “Кога дете”? “Кога второ дете”?Многу варијанти на истите прашања можеме да слушнеме како на пример “Кога ќе