ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  јуни

  Приказните во ноќта ќе бидат многу поинтересни со помош на овие интересниплатнени пријатели. Можете да ги направите едноставно, со користење на шарени материјали, лепило и неколку фини ситни детали. Сè што треба да направите е да го ставите прстот врз материјалот

  Кога младата мајка ќе воведе немлечна храна на своето бебе, перењето на неговата облека и неговите лигавчиња претставува голем предизвик, а кога ќе почнат игрите на отворено се појавуваат и дамки од трева, земја и цвеќе.

  Необични симптоми на бременост Доколку во текот на бременоста имате проблеми со носот, гласот, соновите, кожата и слично, нема причина за страв. Поглемиот број на симптоми од бременоста се потполно не-ризични по здравјето на мајката и бебето. Листата на сите необични симптоми

  Научниците развија нова техника за раздвојување на спермата која во иднина би можела да им овозможи на паровите кои го користат процесот на медицински потпомогнато оплодување да го бираат полот на детето.