ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  септември (Page 3)

  Го користиш мозокот, имаш дури и време за размислување и најважно, имаш слобода. За тоа време, неколку километри понатаму, твојата друга половина шета низ куќата како зомби откако отспала цели два часа во текот на ноќта.Британката Никол Бон, одлучила преку

  Истa храна а голема разлика во квалитетот Многу анализи утврдиле дека има голема разлика во квалитеот на исти произови. Различноста е поради земјата на производство. Истражувањето во кое биле ангажирани 28 производи потврдило дека разлика постои во детската храна, конкретно во HiPP

  Првата алергиска реакција може да се појави уште на самиот почеток во воведувањето на цврста храна. Во тој случај, неопходно е да се исклучи лажицата од употреба, а на бебето давајте му комбинација од ориз мајчино млеко или некое адаптирано

  Исхраната на татковците влијае врз здравјето на децата Новите истражувања покажале дека исхраната на татковците пред раѓање може значајно да влијае на здравјето на нивните неродени деца. Канадски научници докажале дека спермата носи “сеќавање” на начинот на живот и исхраната на