ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >    >  септември (Page 4)

    Еден од знаците дека породувањето е многу близу е излегувањето на слузниот чеп. Кога ќе дојде до првите знаци на породување – правилни, силни контракции или истекување на плодовата вода, земете ги работите кои однапред ви се припремени и тргнете

    Поголемиот број oд летното овошје бебињата можат да го јадат без запчиња, но бидејќи моментално го нема, идеално е да готвите сезонски зеленчук како брокули и морков, или овошје како варено јаболко.