ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >    >  декември

  Дали и како доматот влијае врз зголемување на шансите за забременување? Иако постои претпоставка дека неплодноста најчесто се поврзува со жените, стручните лица сметаат дека проблемите со неплодноста подеднакво се појавуваат и кај жените и кај мажите. Новото истражување покажува дека

  Жените кои дојат подолг период имаат помал ризик за мултиплекс склероза Во минатото, голем број на студии покажале како жените кои дојат имаат помал ризик од срцеви болести, дијабетис, како и карцином на јајници и дојки, но сега е откриена уште

  Во клиниката за детски болести и Клиниката за Онкологија при Клиничкиот центар Мајка Тереза – Скопје,Дедо Мраз им го направи денот поубав на многу дечиња.   Во Дедо Мраз маскиран беше вработен во црвениот крст кој со јаже се спушти од покривот за

   „11 Октомври“ Републичка изложба на детски цртежи беше отворена вцера во библиотеката „Другарче“. Истата е организирана од страна на Детскиот ликовен центар и покровителство на Министерство за култура. 1460 дечиња биле пријаени на изложбата за ликовни творби изработени во повеќе техники.