ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >    >  февруари

      Секоја мајка која е бремена ја мачи прашањето, кој е полот на бебето кое го носам? Дознајте на кои знаци треба да обрнете внимание, бидејќи тие укажуват дека носите момче. 1. Позиција на стомакотПозицијата на сто акот јасно укажува на тоа

    Играта како медиум за растење на децата Пишува Мр – Татјана Гогоска Четири фактори влијаат во развојот на детето од неговата втора година до 11-тата, кога најексплозивно се развиваат сите емоции и се става основа за развој на емоционалната интелегенција.Првиот фактор е