ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  5 основни грешки која родителите ја прават со бебиситерките
  5 основни грешки која родителите ја прават со бебиситерките

  5 основни грешки која родителите ја прават со бебиситерките

  Не и плаќате на бебиситерката за оние часови додека се запознавала со Вашето бебе и неговите рутини.

   

  Ако го најмите детето на Вашиот пријател за бебистер , бидете јасни околу правилата, очекувањата и плаќањето.

   

  Се задржувајте предолго дома, весело бакнете го своето дете и напуштете го домот. Кога ќе стигнете каде што сте тргнале, јавете се дома и проверете дали е се во ред.

   

  Не сте и ги оставиле сите неопходни телефонски броеви кои и се потребни на бебиситерката. Сте заборавиле  дома некој од  Вашите мобилните телефони!

   

  Не и давате на бебистерката некој денар повеќе кога ќе изработи одлично. Бебиситерката на која и верувате и која Ви е блиска е непроценлива. Треба да ја задржите бебиситерката на која и верувате Вие и Вашето бебе.