ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца   >  Бебе и два златни ретривери во акција.
  Бебе и два златни ретривери во акција.

  Бебе и два златни ретривери во акција.

  Бебе и два златни ретривери во акција.

  Родителите се исплашиле кога своето петтомесечно бебе го пронашле во ходникот.
  Камерите ја решија мистеријата…
  Кога бебето ќе го оставите на безбедно, а потоа го најдете на друго место, родителската паника е потполно оправдана.
  Снимката од камерата открило дека нивното бебе имало дури и два партнери во акцијата-нивната два златни ретривери.