ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца   >  Бебе Овен
  Бебе Овен

  Бебе Овен

  Бебето овен има моќен глас, штом ќе дојде на свет сите мораат да знаат дека тоа е баш тој.

  Бидете спремни, морате сите да бидете во болница да го видите први.

   

  Тоа секој пат ќе заплаче силно и ќе ги разбуди сите останати бебиња ако е гладно. Нема да чека ниту една минута. Спремете многу играчки кои се шарени, по можност тропалки кои тропаат силно, затоа што тоа сака се што е гласно. Ако немате доволно млеко, драги мајки, ќе морате однапред да купувате храна како не би се довеле во ситуација нервозно да трчате до апотека кога тоа ќе огладни.

  И оставете го да спие колку сака…