ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.

  Истражувањето направено во Велика Британија и Полска покажа дека загадениот воздух дополнително го зголемува ризикот од многу болести на срцето и белите дробови.

  Сеќавањето буди емоции: Што децата најмногу памтат од детството? Првата година од животот од животот е кога осознаваме многу работи, можеби најмногу од цел живот, но сеќавањата од тој период многу брзо избледуваат. Еве кои работи децата најчесто ги памтат за

  Наставникот не ме сака. Како да го промените негативниот став за детето спрема неговите учители?  Скоро секој родител имал барем еднаш прилика да слушне од своето дете дека некој наставник не го сака. Во продолжение ви нудиме фантастични совети како да му

  Трудна сум, што сега? Бременоста е една од најдобрите нешта кои можат да ви се случат во животот бидејќи во телото се развива нов живот. Самото спојување на јајцеклетките со спермата, веќе во трета недела одредува пол, боја на очи и

  Одамна е познато дека разговорот кој делува смирувачки и песничките можат да му помогнат на бебето во учењето на зборови и подобро совладување. Докторката Victoria Leong од Универзитетот Кембриџ, вели дека бебињата се во можност повеќе да учат додека мајката им

  Листа на песни и композиции кои бебињата ги обожаваат кога се во стомакот на мајката. Иако се во тек на развиток, бебето во стомакот на мајката и тоа како има развиен истенчен вкус за музика и точно знаат што им се