ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.

    Прехраната богата со протеини е препорака во сите стручни кругови, доктори, нутриционисти за правилна исхрана и урамнотежена прехрана за сите добра на човековото здравје. Не чекајте, почнете да се храните здраво уште денес! Ви предлагаме сет од протеински производи од Био

    Кога и како се воведува грозјето во исхраната кај бебињата. Слатко и вкусно, многу антиоксиданти и витамини, грозјето е одличен избор за бебе постаро од 8 месеци.Според сите совети од педијатрите, грозјето во бебешката исхрана се воведува помеѓу осмиот и десеттиот