ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  Дознајте се за еко пелените
  Дознајте се за еко пелените

  Дознајте се за еко пелените

  Колку еко пелени ќе ми бидат потребни?

  Доколку започнете со користење на еко пелените од почетокот на раѓањето на бебето, потребни ви се од 10-12 пелени на ден.
  Доколку бебето е постаро од три месеци, потребни ќе ви бидат од 6-8 пелени.
  Се зависи од тоа на колку дена сакате да ги перете. Доколку ги перете секој ден, ќе ви бидат потребни од 10 до 12 пелени. Доколку ги перете пелените на два дена, ќе ви бидат потребни од 20 до 22 пелени.
  Напомена: бројот на потребните пелени се всушност и вкупниот број на пелени кои ќе ви бидат потребни за целиот пеленски период.