ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Трудници   >  Ембрионско и фетално патување на едно од најинтересните репродуктивни чуда на природата, идентични близнаци! (ВИДЕО)
  Ембрионско и феталното патување на едно од најинтересните репродуктивни чуда на природата

  Ембрионско и фетално патување на едно од најинтересните репродуктивни чуда на природата, идентични близнаци! (ВИДЕО)

  “Во утробата” се следи ембрионско и феталното патување на едно од најинтересните репродуктивни чуда на природата, идентични близнаци
  Сведочат клучни моменти од спонтаната поделба на една оплодена јајце клетка во идентични близнаци, до главните пресвртници на двојниот фетален развој, завршувајќи со нивните драматични раѓања. На патот, научете како се формира бојата на кожата, што се случува кога се појавуваат аберации во раниот развој, произведување на споени близнаци и како може да се развијат близнаци со двосмислени гениталии (хермафродити).
  Запознајте еден пар на идентични близнаци, кои беа одвоени при раѓањето и се состанаа за прв пат четири децении подоцна. Потоа, видете ги драмските 4-D ултразвучни слики на близнаци кои комуницираат во матката во реално време.