ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Актуелно   >  Херои од цртаните ги посетија децата на Детска клиникa
  Херои од цртаните ги посетија децата на Детска клиникa

  Херои од цртаните ги посетија децата на Детска клиникa

  Дел од Тимот за одговор при катастрофи на Црвениот Крст на град Скопје, вчера на Клиниката за детски болести во Скопје, организираше вежба како атракција за сите хоспитализирани деца и случајно затекнати граѓани.

  babyshop, babyshopmk, gradinka

  Сите членови беа маскирани во костими на омилените Супер херои од цртаните филмови, и спуштајќи се по јаже им делеа среќа на децата.

  babyshop, babyshopmk, deca

  Црвен Крст велат дека целта на настанот, е да им се даде поддршка на овие дечиња на кои им е ставрно потребна. Јуначки да ги поминат деновите за време на престојот во Детската Клиника и секако да го разубават нивниот ден. 

  deca, Babyshop, babyshopmk

   Браво за оваа убава и хумана акција.