ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Трудници   >  Хигиената во вашиот дом- Прв битен фактор пред да го донесете вашето малечко од болница
  Хигиената во вашиот дом- Прв битен фактор пред да го донесете вашето малечко од болница

  Хигиената во вашиот дом- Прв битен фактор пред да го донесете вашето малечко од болница

  Најуспешната формула за тоа како да ги направите безбедни новите пријатели на вашето бебе –играчките, и комплетно вашиот дома е да го исчистите со средството Goe baby.

  Формула креирана специјално за најмалите. 

  Доколку го земете средството и решите да го користите во вашиот дом, за заштита на вашето бебе од нечистотии и инфекции, во едно треба да сте сигурни дека тој е 99.99 % антибактериски и е целосно безбеден за околината. Произведен е со био-ензимска
  технологија, која веднаш ве уверува дека се работи за еколошка технологија при производство.

  Кога ќе го свртите шишето за да прочитате, ќе знаете дека во него има 30% вода,30 % заштитени состојки кои не се опасни и 1% сурфактант на растителна база.. Она што веднаш ќе ви биде јасно дека GOE BABY нема груби хемикалии и е направен од безбедни природни состојки. Ако на тоа ја додадете информацијата дека ова средство е 100% биоразградливо и безбедно за животната средина, ќе бидете сигурни дека вистинскиот производ за уништување на бактериите и убивање на миризбите од вашето бебе го имате во рака. И да се навратиме на основното прашање

  goebaby, babyshop, babyshopmk, bebe

  – Што се можете да чистите со GOE BABY? 

  Goe baby е повеќенаменски одржувач на хигиената, и откако веќе сте сигурни дека полиците, масичките, троседот, креветчето ќе бидат чисти, можете да бидете сигурни дека и новите пријатели на вашето бебе може дa ги чистите со ова средство, а тоа се играчките. Иако, побезбедни се гумените играчки повеќе се користат плишаните играчки, затоа пак тие се поатрактивни за бебињата. Но, со Goe baby можете да ги исчистите и тие да бидат беспрекорни чисти и безбедни , па вашето бебе да ја развива својата имагинација, говор и комуникативност со нив. Ова средство со својот состав и карактеристики Ви нуди можност, вашиот дом да биде секогаш чист и безбеден.

  Она што го нуди на младите родители е неопходната сигурност на Вашето бебе , која е најважна во периодот кога бебето почнува да ја осознава околината околу себе. Користете го GOE BABY и бидете спокојни,сигурни дека вашето бебе и вашиот дом се вистинското, чисто и сигурно место !