ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца   >  Хороскоп-бебе Девица
  Хороскоп-бебе Девица

  Хороскоп-бебе Девица

  Што да очекувате од бебето девица?

  Многумина ќе се излажат ако мислат дека ова е мирно бебе. Можеби некаде на самиот почеток, но како деновите поминуваат тоа се повеќе покажува колку е енергично и колку многу сака да биде во друштво.

  Вашето бебе девица сака чисто, помалку или повеќе како и секое бебе, но немојте да се изненадите дека тоа нема претерано да плаче ако пелената му е полна или постелата водена.

  Повеќе сака да почувствува дека има некој во негова близина, да го слушне звукот на Вашето одење, гласот или како тропате додека го загревате млекото.

  Веројатно и тоа ќе посака нешто да Ви каже, а на Вас останува да го смирите така што ќе го држите за раце и на тој начин ќе му пружите сигурност.

  Многумина ќе се излажат ако мислат дека ова е мирно бебе. Можеби некаде на самиот почеток, но како деновите поминуваат тоа се повеќе покажува колку е енергично и колку многу сака да биде во друштво.

  Вашето бебе девица сака чисто, помалку или повеќе како и секое бебе, но немојте да се изненадите дека тоа нема претерано да плаче ако пелената му е полна или постелата водена.

  Повеќе сака да почувствува дека има некој во негова близина, да го слушне звукот на Вашето одење, гласот или како тропате додека го загревате млекото.

  Веројатно и тоа ќе посака нешто да Ви каже, а на Вас останува да го смирите така што ќе го држите за раце и на тој начин ќе му пружите сигурност.