ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца   >  Интелектуални способности-возраст 19-24 месеци
  Интелектуални способности -возраст 19-24 месеци

  Интелектуални способности-возраст 19-24 месеци

  Интелектуални способности -возраст 19-24 месеци

  19 месеци

  • Користи средства во решавање на проблеми
  • Носи предмети во меѓусебниот однос и делува од еден предмет на друг

  24 месеци

  • Совладува едноставни препреки
  • Покажува 5 делови на телото
  • Го издвојува предметот кој сте го кажале од купот по ваше
  • Распознава идентичен облик и боја
  • Учи преку набљудување