ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Актуелно   >  Изложба на детски цртежи „11 Октомври“
  Изложба на детски цртежи „11 Октомври“

  Изложба на детски цртежи „11 Октомври“

   „11 Октомври“ Републичка изложба на детски цртежи беше отворена вцера во библиотеката „Другарче“. Истата е организирана од страна на Детскиот ликовен центар и покровителство на Министерство за култура. 1460 дечиња биле пријаени на изложбата за ликовни творби изработени во повеќе техники. Оние кои биле најуспешни, биле претставени на изложбата а за истото на автортите ќе им бидат доделени дипломи.