ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца   >  Како да го изберете името на бебето?
  Како да го изберете името на бебето?

  Како да го изберете името на бебето?

  Како да го изберете името на бебето?

  Да се избере име не е воопшто лесна задача. Тоа добро го знае секој родител. Зошто е името толку важно?

  Има многу услови кои треба да се исполнатимето треба да ви се допадне на вас-како родители и на останатите за да не биде премногу често, да не звучи премногу модерно, но не и потполно обично, а притоа да биде уште посакувано, да ви се допаѓа на вас и на вашиот партнер.

  Зошто изборот за име ни е многу важенОсвен што на своето дете ќе му го изговориме името мал милион пати во иднина, па сакаме да ни се допаѓа она што го слушаме. Со изборот на името исто така ја испраќаме сликата за себе, својот вкус и своите ставови.