ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Како да купите

  КАКО ДА КУПИТЕ

  Плаќањето и купувањето се врши исклучиво онлајн (само со кредитна или дебитна картичка, плати при достава )- преку Веб страната www.babyshop.mk

  1. Најпрво што треба да направите е да се РЕГИСТРИРАТЕ НА СТРАНАТА !
  *Најдесно-горе имате зелена иконка на човече – кликнете на неа и изберете ја иконата за регистрација или кликнете тука РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
  2. Ставете ги во кошничка производите и/или услугите што сакате да ги купите – Стиснете на полето “КОШНИЧКА” и веднаш потоа “ДОДАЈТЕ ВО КОШНИЧКА”
  3. Подолу на страната што ќе ви ја отвори ќе видите поле за “штиклирање” каде се согласувате со условите за употреба.
  4. Веднаш под него има поле “ПЛАТИ” – стиснете на него
  5. АДРЕСА ЗА ФАКТУРИРАЊЕ – Треба да стои адресата со која сте се регистрирале внесете ги податоци и стиснете “ПРОДОЛЖИ”. Во секое време можете да ја промените адресата за фактурирање.
  6. АДРЕСА ЗА ИСПОРАКА
  – Плати во готово на врата – изберете ја оваа опција, доколку не сте во можност да платите со платежна картичка и сакате да платите на врата, при превземање на производот!
  – Доколку сакате да купите производ со испорака одете на полете “ПРОДОЛЖИ
  7. МЕТОД НА ИСПОРАКА 
  – Скопје и секаде низ Македонија – 150 денари
  8.МЕТОД НА ПЛАЌАЊЕ 
  – ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА (VISA, MasterCard, Maestro)
  -ВО ГОТОВО ПРИ ДОСТАВА
  9. ПОТВРДА НА ИСПОРАКА  – место каде ги прегледувате внесените податоци и се бара потврда за истите!  “Штиклирајте” го полете дека се согласувате  и доколку се точни податоците, одете надоле и стиснете “ПОТВРДИ”.
  10. Ќе ви отвори поле за внесување на податоци за Вашата кредитна или дебитна картичка од “ Halkbank”.
  – Внесете ги податоците на картичката која ја поседувате. Не е важно од која банка.
  – Ако трансакцијата е успешна ќе бидете препратени повторно на веб страната на Babyshop.mk каде што ќе имате опција за симнување / печатење на Вашата онлајн фактура.