ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  Како изгледаше родителството некогаш а како денес? Погледнете го видеото кое сигурно ќе разбуди спомени и ќе ве потсети на вашето детство.
  Како изгледаше родителството некогаш а како денес? Погледнете го видеото кое сигурно ќе разбуди спомени и ќе ве потсети на вашето детство.

  Како изгледаше родителството некогаш а како денес? Погледнете го видеото кое сигурно ќе разбуди спомени и ќе ве потсети на вашето детство.

  Ви го презентираме многу занимливо и интересно видео на кое е прикажано како изгледало родителството некогаш а како изгледа денес. Видеото сигурно ќе разбуди многу спомени од вашето детство и ќе ве потсети на некои вредности кои можеби денес ги имаме подзаборавено.