ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Практични Мајки   >  Како влијае црвена боја во вашиот дом за време на празниците!?
  Како влијае црвена боја во вашиот дом за време на празниците!?

  Како влијае црвена боја во вашиот дом за време на празниците!?

  Три нијанси на црвено и новогодишна декорација за добар почеток на годината!

  Претераната примена на црвена боја може лошо да делува на лицата кои се колерични. Односно лица кои основа емоција им е лутина и раздразливост. Лица кои реагираат брзо и на ликот секогаш може да приметите што чувствуваат. Поради својата екстравертна природа тие се добри, амбициозни, организатори, често сакаат да се “главни” со што ги свртуваат другите против себе.Кога ќе започнат нешто го завршуваат до крај.

  Додека пак од друга страна на лицата кои се со помала самодоверба оваа боја им делува благородно бидејќи ја подигнува нивната самосвест.