ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Деца   >  Летните бебиња се посреќни ?
  Летните бебиња се посреќни ?

  Летните бебиња се посреќни ?

  Ако им веруваме на британските научници, бебињата родени во лето се посреќни од оние кои се родени во зима. По тестирањето на повеќе од 40.000 луѓе, експертите заклучија дека луѓето што се родени од Март до Август имаат попозитивни размислувања за животот од родените помеѓу Септември и Февруари. Зошто е тоа така? Експертите веруваат дека подолгите денови (дневна светлина) и повисоките температури се клучни фактори, како и фактот дека родителите летно време се порелаксирани и си играат со децата.