ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Деца   >  MICHAEL DAMESKI – Македонецот кој се бореше за прво место на World of Dance 2018
    MICHAEL DAMESKI - Македонецот кој се бореше за прво место на World of Dance

    MICHAEL DAMESKI – Македонецот кој се бореше за прво место на World of Dance 2018

    Детето кое некогаш ја шармираше публиката на Златно Славејче, пред само неколку дена се бореше за прво место на World of Dance 2018. Ова е уште еден доказ дека Златно Славејче е фестивал од кои излегуваат исклучително талентирани деца!

    Погледнето го Michael некогаш и денес и уживајте во двете видеа!