Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters
Loading...
Loading...
Loading...
Новости
BANZ - Нов бренд во Babyshop -недела, 03 мај 2020
BANZ , Baby BANZ Inc, e Австралиски дизајниран бренд за деца кој постои од 2001-ва година на Светскиот пазар и се етаблира како најдобар, број 1 бренд, кој што нуди опрема со највисока заштита од УВ А, УВ Б и УВ Ц зраците за вашите малечки, како и опрема за заштита од силна бучава и непријатни звуци,кои што можат да го оштетат слухот на вашите деца или да ги вознемират.
Зошто Cry Mini Baby Cry Analyzer? -недела, 26 април 2020
Мониторот WhyCry® е анализатор на бебешки плач: Патентиран со стапка на успех од над 87% користејќи индикатори на светлина и 98% во споредба со табелата за симптоми. Препорачано од Шпанското здружение на акушерки. Клинички тестирани во Шпанија, Мексико и Кореја. Сребрен медал на 8-от Меѓународен саем за пронајдоци „Галактица 2001“. Избрана на NBC, FOX, Discovery Channel.
Close