Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Дрвени играчки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
 Амазон - Играчка за развој на моторичките вештини

Амазон - Играчка за развој на моторичките вештини

6923619426723
Играчка што помага во развојот на фините моторички вештини на децата, но и ги поттикнува да научат повеќе за различните животински видови и со помош на родителите да ја разберат нивната важност.
ден 1.690,00 со ддв.
Сортер за форми - Дрво - Пастел (Lifestyle Collection)

Сортер за форми - Дрво - Пастел (Lifestyle Collection)

6923619437835
Сортер за форми во форма на дрво. Го прави играњето забавно и им помага на децата да научат да распознаваат различни форми и бои.
Возраст: 1+
ден 1.890,00 со ддв.
Играчка од дрво - Градина 7 во 1

Играчка од дрво - Градина 7 во 1

6923619432854

Оваа стимулативна, креативна играчка содржи лавиринт со топчиња во разни бои, сортирач на форми, сметало, блокчиња за броење од 1 до 10 и многу други подвижни делчиња.
Совршена е за поттикнување на социјалноста и споделувањето, бидејќи со неа истовремено можат да играат повеќе деца.
ден 6.290,00 со ддв.
Моторичка игра - Забава со цвеќиња

Моторичка игра - Забава со цвеќиња

6923619408958
Атрактивните форми, мазните површини и подвижните делчиња се погодни за потребата на децата да учат преку допир и да ги вежбаат моторичките вештини.
Возраст: 1+
ден 1.690,00 со ддв.
Возило со променлив изглед

Возило со променлив изглед

6923619432908

Димензи:13.5 x 9 x 9 cm
Материјал:Дрво/Wood
Возраст:18m+
ден 1.290,00 со ддв.
Играчка за удирање со чеканче

Играчка за удирање со чеканче

6923619437309

Оваа играчка ќе ги држи децата зафатени со часови.
Вклучува цврст дрвен чекан со кој парчињата се удираат надолу, а потоа едноставно свртете ја од другата страна и забавта може да продолжи!
Светлите бои го задржуваат вниманието на детето и помагаат да се изгради концентрација.
ден 1.190,00 со ддв.
Играчка за туркање со подвижни крилја - Florah

Играчка за туркање со подвижни крилја - Florah

4013594549509
Кога оваа буба мара ќе биде турната, таа смешно мавта со крилјата, што ги мотивира децата да трчаат.
ден 1.290,00 со ддв.
Играчка за туркање со подвижни крилја - Пајче

Играчка за туркање со подвижни крилја - Пајче

4013594549905

Кога децата го туркаат ова пајче, тоа мавта и тропа со крилјата, што ги мотивира да трчаат.
Материјал: Дрво/Wood
Возраст: 1+
Димензии: 18 x 15 x 61.5 cm
ден 1.190,00 со ддв.
Alkа za dopiranje buv

Алка за допирање - Був

4011534642808
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
ден 490,00 со ддв.
Alkа za dopiranje vinozhito

Алка за допирање - Виножито

4011534350604
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 390,00 со ддв.
Alkа za dopiranje ezh

Алка за допирање - Еж

4011534643201
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 494,00 со ддв.
Alkа za dopiranje spiner

Алка за допирање - Спинер

4011534362201
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 380,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka afrika

Алка за допирање и тропалка Африка

4011534359201
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 560,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka bubamara

Алка за допирање и тропалка - Бубамара

4011534362904
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 390,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka bubamara natur

Алка за допирање и тропалка - Бубамара - натур

4011534641207
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 490,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka vozila

Алка за допирање и тропалка - Возила

4011534359904
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 520,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka ezh

Алка за допирање и тропалка - Еж

4011534374204
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 540,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka zhaba

Алка за допирање и тропалка Жаба

4011534352509
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 520,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka Konjche

Алка за допирање и тропалка - Коњче

4011534629205
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 640,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka sirena

Алка за допирање и тропалка - Сирена

4011534348601
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 640,00 со ддв.
Алка за допирање и тропалка - Топка - сина

Алка за допирање и тропалка - Топка - сина

4011534644604
Прстените за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околина.
ден 570,00 со ддв.
 Алка за допирање и тропалка - Топка - розова

Алка за допирање и тропалка - Топка - розова

4011534643904
Прстените за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околина.
ден 570,00 со ддв.
Алка за допирање и тропалка - Топка виножито

Алка за допирање и тропалка - Топка виножито

4011534356705
ден 570,00 со ддв.
Играчка за бебе - Тропалка Виножито

Играчка за бебе - Тропалка Виножито

4011534367909
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината. Играчките за рана возраст HEIMESS веќе 50 години се изработуваат рачно и од висококвалитетно дрво. Цврстата картонска амбалажа на којашто се прикачени не содржи пластика. Произведено во Геманија
ден 620,00 со ддв.
Прстени за допирање и тропалка

Прстени за допирање и тропалка

4011534356408
ден 560,00 со ддв.
Еластична играчка за бебе - Кола

Еластична играчка за бебе - Кола

4011534325404
ден 430,00 со ддв.
Играчка за бебе - Коцка (Ѕвезда)

Играчка за бебе - Коцка (Ѕвезда)

4011534366209
ден 690,00 со ддв.
Activity walker

Activity walker

EE30949
Возраст: 12+
ден 5.390,00 со ддв.
Велосипед од дрво (Ever Earth)

Велосипед од дрво (Ever Earth)

6923619437163
Возраст: 12
ден 4.490,00 со ддв.
Пајче за влечење, со јајце

Пајче за влечење, со јајце

6923619409375
Возраст: 18+
ден 990,00 со ддв.