Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Зошто Cry Mini Baby Cry Analyzer?

недела, 26 април 2020

Опис на производот:

WhyCry® Baby Cry Analyzer е електронски монитор кој може да ги идентификува причините зошто бебето плаче.

Овој уред е програмиран да ги препознае причините за плачот на бебето и потоа дигитално да го анализира и пренесе плачот на бебето во една од петте изрази: гладен, досаден, вознемирен, поспан или под стрес.

Суштинска алатка за да се обезбеди мирно, среќно бебе и самоуверени и опуштено родители!

Анализаторот за бебиња WhyCry® нема за цел да го замени родителот или старателите, туку да понуди насоки за препознавање на пораките што ни ги пренесуваат нашите бебиња.

Анализаторот НЕ е медицински инструмент и ако родителот се сомнева во здравјето на нивното бебе, треба да се јави кај нивниот лекар.

WhyCry® – Baby Cry Analyser:

Мониторот WhyCry® е анализатор на бебешки плач.
Мониторот слуша како бебето плаче 20 секунди, а потоа дигитално го анализира пред да каже зошто.
Потоа, уредот осветлува еден од петте cry изрази ’што плачат, ви кажува дали детето е гладно, здодевно, уморно, стресно или вознемирено.
PseCry® анализаторот доаѓа со сеопфатно упатство за корисник и табела за симптоми, така што откако ќе се преведе табелата, табелата може да даде индикатори за тоа како да ја исправите ситуацијата.
WhyCry® е клинички тестиран во Европа, со стапка на успех од 98% кога се користи заедно со табелата со придружни симптоми.

Како WhyCry® работи:


Единицата работи со анализирање на моќта за плачење на бебето, фреквенции на плачење, интервали помеѓу плачење и го поврзува плачот на бебето со воспоставена шема програмирана во единицата.
После 20 секунди анализи, резултатот го покажува на јасен и прецизен начин со осветлување на еден од 5 едноставни изрази на лицето: глад, досада, непријатност, поспаност и стрес.

Види ТУКА!

Оставете коментар
Close