Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Антифони

Антифоните се совршени за сите гласни активности, и тоа:

Кога ќе го однесете вашето бебе/дете на настан со многу врева. Како што се свадба,веселба, фестивал, концерт, карневал, забава, спортски настани, или моторни трки.

Кога ќе одите на патување заедно со вашето бебе/детe

Кога ќе го однесете вашето дете надвор на Новогодишна ноќ или Божиќен пазар.

Кога правите реновирање во вашиот стан,куќа или градина и се создава многу врева, како што се дупчење, рушење или сечење трева.

Кога еден брат или сестра има концерт, има претстава или спортски настан, мислете и на ушите на другиот брат или сестра и остатокот од семејтвото.

Карактеристики:

 Специјално изработени чашки за мали уши за заштита

 Меко-пернично обложени венче за глава и чашки за уши што нудат удобност

 Ниска затегнатост на лентата за глава за да се избегне „притисок на главата“

 Лесни и преносливи за секојдневна употреба

 Тестирани,поседуваат Сертификат така што исполнуваат интернационални стандарди за безбедност и квалитет

 Возраст: од 0-3години , и 3+ години

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Petal Pink 0-3 години

BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Petal Pink 0-3 години

6500
Овозможете му на бебето заштита на слухот и спречете трајно оштетување ,предизвикано од бучава! Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава, но сепак не ги изолираат тивките тонови, за бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители,амбиенталните звуци така што ќе се чувствува безбедно и сигурно.
ден 1.849,00 со ддв.
BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Sky Blue 0-3 години

BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Sky Blue 0-3 години

6503/2486
Овозможете му на бебето заштита на слухот и спречете трајно оштетување ,предизвикано од бучава! Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава, но сепак не ги изолираат тивките тонови, за бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители,амбиенталните звуци така што ќе се чувствува безбедно и сигурно.
ден 1.849,00 со ддв.
BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на звук) за бебиња Stick & Stones 0-3 години

BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на звук) за бебиња Stick & Stones 0-3 години

6502
Овозможете му на бебето заштита на слухот и спречете трајно оштетување ,предизвикано од бучава! Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава, но сепак не ги изолираат тивките тонови, за бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители,амбиенталните звуци така што ќе се чувствува безбедно и сигурно.
ден 2.150,00 со ддв.
BANZ Kids Антифони ( пригушувачи на бучава) за деца Prism 3+ години

BANZ Kids Антифони ( пригушувачи на бучава) за деца Prism 3+ години

6504
Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно чувство. Лесни за носење, овие привлечни Антифони, имаат меки перничиња, исполнети со пена, што значи дека удобно и правилно ги покриваат ушите на децата и возрасните. Исто така, тие се "тешки" само 190 грама.
ден 2.150,00 со ддв.
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Lagoon Blue 3+ години

BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Lagoon Blue 3+ години

6505
Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно чувство. Лесни за носење, овие привлечни Антифони, имаат меки перничиња, исполнети со пена, што значи дека удобно и правилно ги покриваат ушите на децата и возрасните. Исто така, тие се "тешки" само 190 грама.
ден 1.849,00 со ддв.
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Sticks & Stones 3+ години

BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Sticks & Stones 3+ години

6506
Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно чувство. Лесни за носење, овие привлечни Антифони, имаат меки перничиња, исполнети со пена, што значи дека удобно и правилно ги покриваат ушите на децата и возрасните. Исто така, тие се "тешки" само 190 грама.
ден 2.150,00 со ддв.
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на звук) за деца Gold 3+ години

BANZ Kids Антифони (пригушувачи на звук) за деца Gold 3+ години

6507
Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно чувство. Лесни за носење, овие привлечни Антифони, имаат меки перничиња, исполнети со пена, што значи дека удобно и правилно ги покриваат ушите на децата и возрасните. Исто така, тие се "тешки" само 190 грама.
ден 1.849,00 со ддв.
BANZ Футрола за антифони за бебе 0-3 години lagoon blue aqua

BANZ Футрола за антифони за бебе 0-3 години lagoon blue /aqua

6508
Овозможете му на бебето заштита на слухот и спречете трајно оштетување ,предизвикано од бучава! Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава, но сепак не ги изолираат тивките тонови, за бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители,амбиенталните звуци така што ќе се чувствува безбедно и сигурно.
ден 680,00 со ддв.
BANZ Футрола за антифони за бебе 0-3 години onyx black

BANZ Футрола за антифони за бебе 0-3 години onyx/black

6509
BANZ Футролите се дизајнирани специјално за да ги соберат и заштитат вашите Антифони BANZ со големина за бебе. Изработени од премиум EVA материјал тие се силни, издржливи и обезбедуваат највисоко ниво на заштита ,одржувајќи ги вашите Антифони безбедни, каде и да одите. Овие фенси футроли ќе ви овозможат лесно складирање на Антифоните додека патувате, додека сте на пауза од некој концерт, фестивал, натпревар или веселба,само “лизнете” ја футролата во вашата торба без да се грижите дали се на безбедно место. Слушалките не се вклучени !
ден 680,00 со ддв.
Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Kaleidoscope 0- 3 години

Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Kaleidoscope 0- 3 години

6501/3563
Овозможете му на бебето заштита на слухот и спречете трајно оштетување ,предизвикано од бучава! Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава, но сепак не ги изолираат тивките тонови, за бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители,амбиенталните звуци така што ќе се чувствува безбедно и сигурно.
ден 2.149,00 со ддв.
Close