Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters
Swisslion Kadino
RSS

Постови на блог со 'igracki' ознаки

Играчки да, но кои?
Играчки да, но кои?

Ако се сомневате кои играчки да ги купите, одговорете на овие прашања и ќе откриете кои играчки се добри за вашето дете.

 

Играчки за бебе од 2-6 месеци
Играчки за бебе од 2-6 месеци

Внимание: Бидете сигурни дека играчката е безбедна. Сите бебиња на оваа возраст ќе почнат да ставаат предмети во устата

Играчки за бебе од 7-12 месеци
Играчки за бебе од 7-12 месеци

Топки: Бебето се уште ќе сака да става играчки во уста, па затоа проверете дали се доволно големи (и цврсти, за да не може да одгризе некој дел). На возраст од околу 12 месеци, бебето може да стркала, па дури и да фрли, топка кон вас.

Што бебиња сакаат повеќе од играчките?
Што бебиња сакаат повеќе од играчките?

Празничното расположение едноставно нè мами да купиме подароци за нашите блиски и драги луѓе, и на секој родител  првата мисла е - на кој подарок најмногу би се радувало моето дете?

Играчки - да, но кои?
Играчки - да, но кои?

Ако сте во дилема какви играчки да купите, одговорете на овие прашања и ќе дознаете кој се најдобар избор за вашето дете.

Дали им купувате на децата премногу играчки
Дали им купувате на децата премногу играчки

Дали вашето дете има премногу играчки?

Детето не сака да дели ништо со други
Детето не сака да дели ништо со други

Сите родители набргу откако детето ќе прооди се соочуваат со проблемот дека детето не ги споделува своите играчки.

Треба ли да ги делиме играчките на машки и женски
Треба ли да ги делиме играчките на машки и женски

Играчките генерално се поделени на играчи за "Момчиња" и играчки за "Девојчиња",

Избор на играчки за вашите најмали
Избор на играчки за вашите најмали

За бебињата до еден месец играчки не се стриктно потребни, но понатаму,