Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters
Swisslion Kadino
RSS

Постови на блог со 'razvoja na deteto' ознаки

Зошто музичките играчки се добри за развој на детето?
Зошто музичките играчки се добри за развој на детето?

Музиката позитивно влијае врз развојот на мозокот. Мозокот на новороденчето сè уште не е целосно развиен, а невроните во мозокот продолжуваат да се развиваат до 6-тиот месец.

Научниците објаснија зошто бебињата ни се неодоливи и слатки
Научниците објаснија зошто бебињата ни се неодоливи и слатки

Подеднакво се погодени и мажите и жените, оние со деца и без деца. Дефиницијата на сладост не е само за надворешниот изглед