Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters
Swisslion Kadino
RSS

Постови на блог со 'samostojna igra' ознаки

Како да се научи детето да игра самостојно?
Како да се научи детето да игра самостојно?

Детето кое поминало 18 месеци од животот би требало полека да стекнува способност одредено време да може да игра само без ваша помош.

Адаптацијата е важна, научете го бебето самото да си игра на подот
Адаптацијата е важна, научете го бебето самото да си игра на подот

Време е кога бебето треба многу време да поминува само на подот, кога ќе почнат сами да се свртуваат, а се уште не лазат, време е за интензивен развој и учење, но бебињата тоа не сакаат многу да го прават сами.

Како детето може да научи да си игра самостојно?
Како детето може да научи да си игра самостојно?

Детето кое поминало 18 месеци живот треба полека да стекне способност да си игра само одредено време без ваша помош.