Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Центри за изучување на странски јазици

Школи за странски јазици

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Центар за странски јазици -FRIENDS

Центар за странски јазици -FRIENDS

Цетарот за странски јазици FRIENDS, организира настава по: италијански, англиски, шпански, француски, германски, грчки, португалски јазик. FRIENDS се труди редовно да ги следи сите актуелности што се однесува до нставните програми кои се користат во училиштето. Но, сепак центарот е претпознатлив тоа што секогаш изнаоѓал посебно креативни начини кои што изучувањето на еден странски јазик го прават поинтересно и позабавно – организација на тематски часови, театарски престави и тематски престави и тематски забави подржани од City Radio I Club FM. Токму поради овие, а секако и други случувања кои FRIENDS ги организира надвор од стандардната наставна програма, во училиштето владее исклучителна позитивнаенергија и е место каде што сите слушатели не само што изучуваат некој странски јазик, туку и здраво се забавуваат и постојано стекнуваат нови пријателства и искуства. FRIENDS има соработка и со универзитетот за странци “Dante Alighieri” од Reggio Calabria , Италија каде што секоја година организира курсеви по италијански јазик и им овозможува исклучителна можност на сите оние кои што ќе се решеат да го посетуваат курсот во Reggio , не само да го прошират своето знаење по италијански јазик, туку и да стекнат нови пријателства од целиот свет, и да уживаат во водите на Јонското и Тиренското море и прекрасните плажи, и на кратко да уживаат и да ја живеат Италија.
ден 0,00 со ддв.
Close