Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Чевли и Акцесорис

Облека, чорапи, акцесорис

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Petal Pink 0-3 години

BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Petal Pink 0-3 години

6500
Овозможете му на бебето заштита на слухот и спречете трајно оштетување ,предизвикано од бучава! Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава, но сепак не ги изолираат тивките тонови, за бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители,амбиенталните звуци така што ќе се чувствува безбедно и сигурно.
ден 1.849,00 со ддв.
BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Sky Blue 0-3 години

BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Sky Blue 0-3 години

6503/2486
Овозможете му на бебето заштита на слухот и спречете трајно оштетување ,предизвикано од бучава! Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава, но сепак не ги изолираат тивките тонови, за бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители,амбиенталните звуци така што ќе се чувствува безбедно и сигурно.
ден 1.849,00 со ддв.
BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на звук) за бебиња Stick & Stones 0-3 години

BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на звук) за бебиња Stick & Stones 0-3 години

6502
Овозможете му на бебето заштита на слухот и спречете трајно оштетување ,предизвикано од бучава! Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава, но сепак не ги изолираат тивките тонови, за бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители,амбиенталните звуци така што ќе се чувствува безбедно и сигурно.
ден 2.150,00 со ддв.
BANZ Kids Антифони ( пригушувачи на бучава) за деца Prism 3+ години

BANZ Kids Антифони ( пригушувачи на бучава) за деца Prism 3+ години

6504
Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно чувство. Лесни за носење, овие привлечни Антифони, имаат меки перничиња, исполнети со пена, што значи дека удобно и правилно ги покриваат ушите на децата и возрасните. Исто така, тие се "тешки" само 190 грама.
ден 2.150,00 со ддв.
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Lagoon Blue 3+ години

BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Lagoon Blue 3+ години

6505
Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно чувство. Лесни за носење, овие привлечни Антифони, имаат меки перничиња, исполнети со пена, што значи дека удобно и правилно ги покриваат ушите на децата и возрасните. Исто така, тие се "тешки" само 190 грама.
ден 1.849,00 со ддв.
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Sticks & Stones 3+ години

BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Sticks & Stones 3+ години

6506
Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно чувство. Лесни за носење, овие привлечни Антифони, имаат меки перничиња, исполнети со пена, што значи дека удобно и правилно ги покриваат ушите на децата и возрасните. Исто така, тие се "тешки" само 190 грама.
ден 2.150,00 со ддв.

Filter by:

Clear All
Min: ден 350,00 Max: ден 4.200,00
ден350 ден4200
Close