Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters
Swisslion Kadino

Дознајте се за еко пелените

Дознајте се за еко пелените

Колку еко пелени ќе ми бидат потребни?

Доколку започнете со користење на еко пелените од почетокот на раѓањето на бебето, потребни ви се од 10-12 пелени на ден.
Доколку бебето е постаро од три месеци, потребни ќе ви бидат од 6-8 пелени.
Се зависи од тоа на колку дена сакате да ги перете. Доколку ги перете секој ден, ќе ви бидат потребни од 10 до 12 пелени. Доколку ги перете пелените на два дена, ќе ви бидат потребни од 20 до 22 пелени.
Напомена: бројот на потребните пелени се всушност и вкупниот број на пелени кои ќе ви бидат потребни за целиот пеленски период.

Оставете коментар