Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Goki

Goki
Play value appropriate for children and lovingly crafted functional design
goki is the name of the brand for high-quality toys at a fair price, ensuring that excellent toys remain affordable.

Wherever families come together, that's where goki is at home. Play value appropriate for children, lovingly crafted functional design and contemporary colours are the distinguishing features of the brand. Good wooden toys are essential for the development and retention of motor, sensory and tactile skills.

Види како Табела Листа
Подреди по
Играчка од дрво - Месечина и рамнотежа

Играчка од дрво - Месечина и рамнотежа

4013594095402
Ви треба мирна рака за да поставите што е можно повеќе парчиња на месечината.
Возраст 4+
ден 990,00 со ддв.
Барабан

Барабан

4013594619820
Го вежба чувството за ритам, слухот за перцепција на различни звуци и ги подобрува моторичките способности.
ден 1.690,00 со ддв.
Барабан „Виножито“

Барабан „Виножито“

4013594619196
Го вежба чувството за ритам, слухот за перцепција на различни звуци и ги подобрува моторичките способности.
ден 1.690,00 со ддв.
Fruit with velcro

Fruit with velcro

4013594515979
Age: 3+
ден 1.090,00 со ддв.
Bananas in fruit crate

Bananas in fruit crate

4013594516709
Age: 3+
ден 690,00 со ддв.
Delicacies with velcro

Delicacies with velcro

4013594515634
Age: 3+
ден 1.090,00 со ддв.
Close