Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Heimess

Стручност и традиција
Дрвените играчки HEIMESS за бебиња и мали деца се "Made in Germany" веќе 50 години.

Ознаката GS којашто се наоѓа на нив покажува дека се тестирани и одобрени од независни институти за тестирање на безбедноста на играчките.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Alkа za dopiranje buv

Алка за допирање - Був

4011534642808
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
ден 490,00 со ддв.
Alkа za dopiranje vinozhito

Алка за допирање - Виножито

4011534350604
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 390,00 со ддв.
Alkа za dopiranje ezh

Алка за допирање - Еж

4011534643201
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 494,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka zhaba

Алка за допирање и тропалка Жаба

4011534352509
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 520,00 со ддв.
Alkа za dopiranje spiner

Алка за допирање - Спинер

4011534362201
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 380,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka bubamara

Алка за допирање и тропалка - Бубамара

4011534362904
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 390,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka bubamara natur

Алка за допирање и тропалка - Бубамара - натур

4011534641207
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 490,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka vozila

Алка за допирање и тропалка - Возила

4011534359904
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 520,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka ezh

Алка за допирање и тропалка - Еж

4011534374204
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 540,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka Konjche

Алка за допирање и тропалка - Коњче

4011534629205
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 640,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka sirena

Алка за допирање и тропалка - Сирена

4011534348601
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 640,00 со ддв.
Alkа za dopiranje i tropalka afrika

Алка за допирање и тропалка Африка

4011534359201
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе.
Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината.
ден 560,00 со ддв.
Алка за допирање и тропалка - Топка - сина

Алка за допирање и тропалка - Топка - сина

4011534644604
Прстените за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околина.
ден 570,00 со ддв.
 Алка за допирање и тропалка - Топка - розова

Алка за допирање и тропалка - Топка - розова

4011534643904
Прстените за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околина.
ден 570,00 со ддв.
Алка за допирање и тропалка - Топка виножито

Алка за допирање и тропалка - Топка виножито

4011534356705
Прстените за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околина.
ден 570,00 со ддв.
Играчка за бебе - Тропалка Виножито

Играчка за бебе - Тропалка Виножито

4011534367909
Алките за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околината. Играчките за рана возраст HEIMESS веќе 50 години се изработуваат рачно и од висококвалитетно дрво. Цврстата картонска амбалажа на којашто се прикачени не содржи пластика. Произведено во Геманија
ден 620,00 со ддв.
Приврзок за бебешка количка - Африка

Приврзок за бебешка количка - Африка

4011534359300
HEIMESS приврзоците за количка се мали уметнички дела коишто му овозможуваат на детето да открива различни нешта. Изработени се рачно и од висококвалитетно дрво. Цврстата картонска амбалажа на којашто се прикачени не содржи пластика. Произведено во Геманија
ден 1.090,00 со ддв.
Приврзок за бебешка количка - Бубамара - натур

Приврзок за бебешка количка - Бубамара - натур

4011534639907
Прстените за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат да ја открие околината. HEIMESS nature е во корелација со потребата на родителите од нетретирани дрвени играчки. За HEIMESS nature производите се користи дрво коешто не е третирано и потекнува од одржливи автохтони шуми. Тие се погодни за бебиња со алергии и имунолошки недостатоци. Цврстата картонска амбалажа на којашто се прикачени не содржи пластика. Произведено во Геманија
ден 990,00 со ддв.
Приврзок за бебешка количка - Коњчиња

Приврзок за бебешка количка - Коњчиња

4011534634803
HEIMESS приврзоците за количка се мали уметнички дела коишто му овозможуваат на детето да открива различни нешта. Изработени се рачно и од висококвалитетно дрво. Цврстата картонска амбалажа на којашто се прикачени не содржи пластика. Произведено во Геманија
ден 1.240,00 со ддв.
Приврзок за бебешка количка - Мече - натур

Приврзок за бебешка количка - Мече - натур

4011534641900
Прстените за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат да ја открие околината. HEIMESS nature е во корелација со потребата на родителите од нетретирани дрвени играчки. За HEIMESS nature производите се користи дрво коешто не е третирано и потекнува од одржливи автохтони шуми. Тие се погодни за бебиња со алергии и имунолошки недостатоци. Цврстата картонска амбалажа на којашто се прикачени не содржи пластика. Произведено во Геманија
ден 990,00 со ддв.
Прстени за допирање и тропалка

Прстени за допирање и тропалка

4011534356408
Прстените за допирање се неопходни за раката на вашето бебе. Тие го активираат рефлексот за фаќање, го потпомогнуваат развојниот процес и пренесуваат дразби кои му помагаат на вашето бебе да ја открие околина.
ден 560,00 со ддв.
Еластична играчка за бебе - Кола

Еластична играчка за бебе - Кола

4011534325404
Некршливи, со постојана боја и никогаш здодевни производи за бебиња. Изработени од висококвалитетна пластика, можат да се мијат во машина до 60° C и се погодни за ставање во уста додека на бебињата им никнуваат забите. Како и сите други HEIMESS производи, тие се 100% рачно произведени во Германија и целосно рециклирачки.
ден 430,00 со ддв.
Еластична играчка за бебе - Срце

Еластична играчка за бебе - Срце

4011534326203
HEIMESS Baby-Lifestyle Некршливи, со постојана боја и никогаш здодевни производи за бебиња. Изработени од висококвалитетна пластика, можат да се мијат во машина до 60° C и се погодни за ставање во уста додека на бебињата им никнуваат забите. Како и сите други HEIMESS производи, тие се 100% рачно произведени во Германија и целосно рециклирачки.
ден 690,00 со ддв.
Играчка за бебе - Коцка (Ѕвезда)

Играчка за бебе - Коцка (Ѕвезда)

4011534366209
HEIMESS Baby-Lifestyle Некршливи, со постојана боја и никогаш здодевни производи за бебиња. Изработени од висококвалитетна пластика, можат да се мијат во машина до 60° C и се погодни за ставање во уста додека на бебињата им никнуваат забите. Како и сите други HEIMESS производи, тие се 100% рачно произведени во Германија и целосно рециклирачки.
ден 690,00 со ддв.

Filter by:

Clear All
Min: ден 380,00 Max: ден 1.240,00
ден380 ден1240