Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Бебе формула

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Bebelan Lacta ALIMENTA 1 400 g млечна формула од 0 до 6 месеци

Bebelan Lacta ALIMENTA 1 млечна формула од 0 до 6 месеци

5000

Bebelan Lacta ALIMENTA 1 400g
од 0 до 6 месеци - млеко за доенчиња од моментот на раѓањето, кои имаат потреба од дохрана или не можат да се дојат.
ден 530,00 со ддв.
Bebelan Lacta ALIMENTA 2 млечна формула од 6 до 12 месеци

Bebelan Lacta ALIMENTA 2 млечна формула од 6 до 12 месеци

5001

Bebelan Lacta ALIMENTA 2 400 g
од 6 до 12 месеци - проследувачко млеко за здрави доенчиња после 6-ти месец,кои имаат потреба од дохрана или не се на доење.
ден 530,00 со ддв.
BEBELAN LACTA 3 млеко за мали деца од 1-3 години

BEBELAN LACTA 3 млеко за мали деца од 1-3 години

5002

BEBELAN LACTA 3 400g е целосно и исклучиво направено од свежо швајцарско млеко, секојдневно доставувано од внимателно избрани и строго контролирани швајцарски краварски фарми.
BEBELAN LACTA е Премиум класа млечна формула и ги содржи сите основни состојки, неопходни за обезбедување на здрав раст и развој на детето.
ден 485,00 со ддв.
АПТАМИЛ 1 800 гр. од 0 до 6 месеци

АПТАМИЛ 1 800 гр. од 0 до 6 месеци

00779
800 гр.
ден 965,00 со ддв.
АПТАМИЛ 2 800 гр. од 6 до 12 месеци

АПТАМИЛ 2 800 гр. од 6 до 12 месеци

00762
800 гр.
ден 965,00 со ддв.
АПТАМИЛ 3 800 гр. над 12 месеци

АПТАМИЛ 3 800 гр. над 12 месеци

04467
800 гр.
ден 965,00 со ддв.
Close