Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Карта за Златно славејче 2018

Локација

Македонска филхармонија

Кеј „Димитар Влахов“ бб,
1000 Скопје

Не пропуштајте да бидете дел од најстариот и најдобриот детски фестивал и оваа година.

Датум на почеток:

17.11.2018

Време на почеток:

11:00

Датум на завршување:

18.11.2018

Време на завршување:

19:00

Скица/мапа на седишта

За жал, овој производ не е повеќе достапен.

Не пропуштајте да бидете дел од најстариот и најдобриот детски фестивал и оваа година.
Достапност: Нема на залиха
Шифра: 701
*
*

Легенда

Ваши избрани седишта
______________, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss, ssssssssssssss
True
sssssss__, ssssssss_, sssssssss, sssssssss, sssssss__
False
ssssssssssssssssssss, ssssssssssssssssssss, ssssssssssssssssssss, ssssssssssssssssssss, ssssssssssssssssssss
True
__sssssss, _ssssssss, sssssssss, sssssssss, __sssssss
True
ден 300,00 со ддв.
- +

Не пропуштајте да бидете дел од најстариот и најдобриот детски фестивал и оваа година. Изберете место погоре  и купете ги Вашите карти. 

Не пропуштајте да бидете дел од најстариот и најдобриот детски фестивал и оваа година. Изберете место погоре  и купете ги Вашите карти. 

Close