Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Kikka boo

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Kikka boo Ташничка за количка Zoe (Повеќе бои)

Kikka boo Ташничка за количка Zoe (Повеќе бои)

55930
Организатор за додатоци за бебиња со компактен и лесен дизајн.
ден 495,00 со ддв.
Kikka boo Креветче -  Мedley со 2 нивоа (Повеќе бои)

Kikka boo Креветче - Мedley со 2 нивоа (Повеќе бои)

550050
Наменето за деца од 0 до 36 месеци
ден 3.990,00 со ддв.
Kikka boo Креветче - Bonne Nuit

Kikka boo Креветче - Bonne Nuit

55286
Наменета е за деца на возраст од 0 до 6 месеци, со тежина не повеќе од 9 кг.
ден 8.290,00 со ддв.
Kikka boo Креветче - Dessine Moi (тиркизно, беж и сиво)

Kikka boo Креветче - Dessine Moi (тиркизно, беж и сиво)

55433
Наменет за деца од самото раѓање до 36 месеци.
ден 6.490,00 со ддв.
Kikka boo Креветче - Dolce Sonno (сино, розево, беж и сиво)

Kikka boo Креветче - Dolce Sonno (сино, розево, беж и сиво)

55506
Наменето за деца од самото раѓање до 36 месеци.
ден 4.990,00 со ддв.
Kikka boo Креветче - Mam & Me (беж и сиво)

Kikka boo Креветче - Mam & Me (беж и сиво)

55526
Наменета за деца од само раѓање до 6 месеци
ден 4.290,00 со ддв.
Kikka boo Креветче - Pyjama Party 1 level (розево и сино)

Kikka boo Креветче - Pyjama Party 1 level (розево и сино)

55513
Наменето за деца од 6 до 36 месеци
ден 3.190,00 со ддв.
Kikka boo Креветче - Pyjama Party 2 level (розево и сино)

Kikka boo Креветче - Pyjama Party 2 levels (розево и сино)

55514
Наменето за деца од 0 до 36 месеци
ден 3.790,00 со ддв.
Kikka boo Креветче - So Gifted (розево, беж и сиво)

Kikka boo Креветче - So Gifted (розево, беж и сиво)

55387
Наменет за деца од самото раѓање до 36 месеци.
ден 3.790,00 со ддв.
Kikka boo Креветче - Welcome Baby (беж и сиво)

Kikka boo Креветче - Welcome Baby (беж и сиво)

55479

Наменет за деца од самото раѓање до 6 месеци.
Креветче со механизам за вибрации, музика и светла и можност за рачно клацкање
ден 7.490,00 со ддв.
Kikka boo Ранец - Caira (Повеќе бои)

Kikka boo Ранец - Caira (Повеќе бои)

55926
Ранец за додатоци за бебиња со компактен и лесен дизајн.
ден 1.750,00 со ддв.
Kikka Boo Седиште Vintage

Kikka Boo Седиште Vintage - Повеќе бои

55014
Седиште наменето за бебиња од самото раѓање до 18 кг.
ден 3.990,00 со ддв. ден 3.591,00 со ддв.
Kikka boo Торбица - Ava (Повеќе бои)

Kikka boo Торбица - Ava (Повеќе бои)

55922
Ранец за додатоци за бебиња со компактен и лесен дизајн.
ден 650,00 со ддв.
Kikka boo Торбица - Divaina (Повеќе бои)

Kikka boo Торбица - Divaina (Повеќе бои)

55125

Tорбица со подлога за пресоблекување за сите модерни мајки.
Сите неопходни работи за бебињата, на едно место, прегледно и уредно
ден 1.990,00 со ддв.
Kikka boo Торбица - Dotty (Повеќе бои)

Kikka boo Торбица - Dotty (Повеќе бои)

55257

Tорбица со подлога за пресоблекување за сите модерни мајки.
Сите неопходни работи за бебињата, на едно место, прегледно и уредно
ден 1.990,00 со ддв.
Kikka boo Торбица - Ivy (Повеќе бои)

Kikka boo Торбица - Ivy (Повеќе бои)

55924
Мултифункционална торба за додатоци за бебиња
ден 1.550,00 со ддв.
Kikka boo Торбица - Siena (Повеќе бои)

Kikka boo Торбица - Siena (Повеќе бои)

55486
ден 1.860,00 со ддв.
Kikka boo Торбица - Uni mama bag

Kikka boo Торбица - Uni mama bag (Повеќе бои)

55444
ден 1.290,00 со ддв.
Kikka boo Транспортно креветче - Milky way (Повеќе бои)

Kikka boo Транспортно креветче - Milky way (Повеќе бои)

550119
Наменет за деца од самото раѓање до 36 месеци.
ден 6.190,00 со ддв.
Kikka Boo Игрална - Enjoy

Kikka Boo Игрална - Enjoy (Повеќе бои)

55517
- Коцкаста игрална, наменета за дечиња до 36 месеци
ден 3.790,00 со ддв.
Kikka Boo  Релаксатор  - Twiddle (Повеќе бои)

Kikka Boo Релаксатор - Twiddle (Повеќе бои)

550179
Наменет за бебиња до 12 кг
ден 6.690,00 со ддв.
Kikka Boo Релаксатор - Angel's Hug

Kikka Boo Релаксатор - Angel's Hug

55174/1926
Наменет за бебиња од самото раѓање до 12 кг.
ден 8.900,00 со ддв.
Kikka Boo Релаксатор - Clauds

Kikka Boo Релаксатор - Clauds

55158
Наменет за деца од само раѓање до 6 месеци.
ден 4.390,00 со ддв.
Kikka Boo Релаксатор - Coconut

Kikka Boo Релаксатор - Coconut (Повеќе бои)

55481
Наменет за деца од самото раѓање
ден 2.990,00 со ддв.
Kikka Boo Релаксатор - Foliage

Kikka Boo Релаксатор - Foliage (Повеќе бои)

55530
Наменети за бебиња од самото раѓање до 9 кг.
ден 2.190,00 со ддв.
Kikka Boo Релаксатор - Lulla

Kikka Boo Релаксатор - Lulla

55175
Наменет за бебиња до 12 кг.
ден 4.930,00 со ддв.
Kikka Boo Релаксатор - Stars

Kikka Boo Релаксатор - Stars

55157
Релаксатор наменет за бебиња од самото раѓање до 18 кг.
ден 4.390,00 со ддв.
Kikka Boo Релаксатор-лулашка и хранилка - Mia stella 2 in 1

Kikka Boo Релаксатор-лулашка и хранилка - Mia stella 2 in 1 (Повеќе бои)

55440
Релаксатор 2 во 1 кој може да се трансформира и во хранилка.
Одлична модерна забава и мирен радосен ден.
ден 6.690,00 со ддв.
Kikka Boo Хранилка - Be Happy

Kikka Boo Хранилка - Be Happy (Повеќе бои)

55410
Наменета за дечиња кои самостојно седат, со максимална тежина до 15 кг.
ден 2.190,00 со ддв.
Kikka Boo Хранилка - Creamy

Kikka Boo Хранилка - Creamy (Повеќе бои)

55543
Наменета за деца од 6 месеци до 3 годишна возраст.
ден 2.490,00 со ддв.
Kikka Boo Хранилка - Familia Cielo

Kikka Boo Хранилка - Familia Cielo (Повеќе бои)

55155
Наменета за деца од 6 до 36 месеци.
ден 4.390,00 со ддв.
Kikka Boo Хранилка - Little Taster

Kikka Boo Хранилка - Little Taster (Повеќе бои)

55568
Наменета за деца од 6 до 36 месеци.
ден 4.690,00 со ддв.
Kikka Boo Хранилка - Lovely Day

Kikka Boo Хранилка - Lovely Day (Повеќе бои)

55521
Наменета за деца од 6 до 36 месеци.
ден 4.390,00 со ддв.
Kikka Boo  Хранилка - Maple (Повеќе бои)

Kikka Boo Хранилка - Maple (Повеќе бои)

550123
Изработена од висококвалитетни еко кожа материјали.Наменета за дечиња од 6 до 36 месеци,или за дечиња не постари од 3 години со тежина до 20кг.
ден 6.890,00 со ддв.
Kikka Boo Хранилка - Woody - Повеќе бои

Kikka Boo Хранилка - Woody - Повеќе бои

55957
Наменета за деца над 6 месеци
ден 4.990,00 со ддв.
Kikka Boo Хранилка, релаксатор и бустер седиште - Prima 3 in 1

Kikka Boo Хранилка, релаксатор и бустер седиште - Prima 3 in 1 (Повеќе бои)

55439
Хранилка која може да се трансформира во релаксатор и бустер седиште кое лесно се поставува на трпезариско столче.
ден 10.990,00 со ддв.
Kikka Boo CAR дубак

Kikka Boo CAR дубак (Повеќе бои)

55206
Димензии на дубак : 61.5 x 72 x 46/51.5cm
ден 3.790,00 со ддв.
Дубак Kikka Boo Super Driver

Kikka Boo Super Driver дубак

55055
Димензии на дубак : 61.5 x 72 x 46/51.5cm
ден 3.390,00 со ддв.
Kikka Boo Дубак - Unicorn

Kikka Boo Дубак - Unicorn

55413
Наменето за деца до 12кг.
ден 2.990,00 со ддв.
Kikka Boo Дубак со механизам за клацкање - Rocking Star

Kikka Boo Дубак со механизам за клацкање - Rocking Star

55414
Наменето за деца до 12кг.
ден 4.390,00 со ддв.
Kikka Boo Џампер за на врата - Cool kids

Kikka Boo Џампер за на врата - Cool kids

55352
Наменето за деца до 12 кг
ден 3.290,00 со ддв.
Kikka Boo Џампер за на врата - Fantasia

Kikka Boo Џампер за на врата - Fantasia

55353
Наменето за деца до 12 кг
ден 3.290,00 со ддв.
Kikka Boo перниче ергономско со мемеори пена зајче

Kikka Boo перниче ергономско со мемеори пена зајче (Повеќе бои)

55962
Eргономско перниче за правилно оформување на главата на бебињата
ден 590,00 со ддв.
Kikka Boo перниче ергономско со мемеори пена срце

Kikka Boo перниче ергономско со мемеори пена срце

55967
Eргономско перниче за правилно оформување на главата на бебињата
ден 590,00 со ддв.
Kikka Boo 3D Ќебенца за бебиња

Kikka Boo 3D Ќебенца за бебиња

55554
Димензии на ќебињата: 175х100cm.
ден 560,00 со ддв.
Kikka Boo Вреќa за спиење - Puppy on balloon

Kikka Boo Вреќa за спиење - Puppy on balloon

550305
Вреќи за спиење за дечиња од 0 до 6 месеци
ден 1.090,00 со ддв.
Kikka Boo Вреќa за спиење - Stars

Kikka Boo Вреќa за спиење - Stars

55375
Вреќи за спиење за дечиња од 6 до 18 месеци
ден 990,00 со ддв.
Kikka Boo Вреќa за спиење Bear

Kikka Boo Вреќa за спиење Bear

55554
Вреќи за спиење за дечиња од 6 до 18 месеци
ден 990,00 со ддв.
Kikka Boo Вреќa за спиење Cat lovely day

Kikka Boo Вреќa за спиење Cat lovely day

55471
Вреќи за спиење за дечиња од 6 до 18 месеци
ден 990,00 со ддв.
Kikka Boo Вреќa за спиење Leo

Kikka Boo Вреќa за спиење Leo

55556
Вреќи за спиење за дечиња од 6 до 18 месеци
ден 990,00 со ддв.
Kikka Boo Вреќa за спиење New Friends

Kikka Boo Вреќa за спиење New Friends

550280
За возраст од 0 до 6 месеци.
ден 1.090,00 со ддв.
Kikka Boo Ќебе - Funny friends (Повеќе бои)

Kikka Boo Ќебе - Funny friends (Повеќе бои)

550338
Димензии на производот: 110x140cm.
ден 1.690,00 со ддв.
Kikka Boo Ќебе - Love penguins (Повеќе бои)

Kikka Boo Ќебе - Love penguins (Повеќе бои)

550335
Димензии на производот: 110x80cm.
ден 1.190,00 со ддв.
Kikka Boo Ќебенца за бебиња - My little Bear (Повеќе бои)

Kikka Boo Ќебенца за бебиња - My little Bear (Повеќе бои)

55094

Димензија на ќебенцето: 110x80 cm.
100% полиестер
ден 790,00 со ддв.
Kikka Boo плетено ќебенце за бебе (Повеќе бои)

Kikka Boo плетено ќебенце за бебе (Повеќе бои)

55361
Димензии на ќебињата: 75х100cm.
ден 1.420,00 со ддв.
Kikka Boo Постелнина со 5 дела - PUPPY ON BALLOON

Kikka Boo Постелнина со 5 дела - PUPPY ON BALLOON

55418/3233
100 % полиестер
ден 1.590,00 со ддв.
Kikka Boo сет со ќебенце и играчка

Kikka Boo сет со ќебенце и играчка

55095

Димензии: 70×110 cm
Димензии на играчката: 30 cm
ден 690,00 со ддв.
Kikka Boo Душек за детско креветче - Fluffy Clouds

Kikka Boo Душек за детско креветче - Fluffy Clouds

55295
Димензии: 60x120x5cm.
ден 1.890,00 со ддв.
Kikka Boo Душек за детско креветче - Stars

Kikka Boo Душек за детско креветче - Stars

55296
Димензии: 60x120x5cm.
ден 1.890,00 со ддв.
Kikka Boo Перница со мемори пена - My Little Bear

Kikka Boo Перница со мемори пена - My Little Bear

55109
Наменета за бебиња од само раѓање.
ден 540,00 со ддв.

Filter by:

Clear All
Min: ден 180,00 Max: ден 20.690,00
ден180 ден20690
Close