Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

K&K - бебешка колекција

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
K&K Бебешки K-nit Play

K&K Бебешки K-nit Play

КК22333/4110
K-nit Play се инспирирани од водечките светски спортски брендови и создадени од експерти на K&K да бидат најдобриот избор за малите деца при проодување. Изработени по најсовремена технологија од материјали кои се лесни и меки и овозможуваат на стапалото да дише. Горниот дел на обувката е ткаен целосно и „во волумен“ со иновативна 3Д технологија за плетење. Ова резултира во стабилна, но мека конструкција која нежно се обвиткува околу стапалото и обезбедува максимална подвижност, флексибилност и слобода во движењето. Плетената ткаенина е повеќеслојна, силна и издржлива, но без груби рабови и рабови за да се притисне ногата. Неколку нишки од различни предива со специфични карактеристики се прецизно комбинирани за обувката да биде мека и квалитетна. Зајакната во делот кај прстите и петата, но сепак мека околу глуждот. Ова се клучните потреби на стапалата во оваа фаза на развој на малите деца. Внатре има мека двослојна влошка, развиена специјално за K-nit Play, со антибактериска основа за дишење и порозна обвивка од микрофибер која лесно ја апсорбира потта. Ѓонот е изработен од термо-гума - лесен, флексибилен е, и не се лизга за да се обезбеди безбедни и стабилни први мали чекори. Тој е прецизно дизајниран со вистинска дебелина и мекост за да ја заштити ногата на бебето од нерамни површини дома и надвор. Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон.
ден 1.790,00 со ддв.
К&K Бебешки K-nit Play

К&K Бебешки K-nit Play

KA333
K-nit Play се инспирирани од водечките светски спортски брендови и создадени од експерти на K&K да бидат најдобриот избор за малите деца при проодување. Изработени по најсовремена технологија од материјали кои се лесни и меки и овозможуваат на стапалото да дише. Горниот дел на обувката е ткаен целосно и „во волумен“ со иновативна 3Д технологија за плетење. Ова резултира во стабилна, но мека конструкција која нежно се обвиткува околу стапалото и обезбедува максимална подвижност, флексибилност и слобода во движењето. Плетената ткаенина е повеќеслојна, силна и издржлива, но без груби рабови и рабови за да се притисне ногата. Неколку нишки од различни предива со специфични карактеристики се прецизно комбинирани за обувката да биде мека и квалитетна. Зајакната во делот кај прстите и петата, но сепак мека околу глуждот. Ова се клучните потреби на стапалата во оваа фаза на развој на малите деца. Внатре има мека двослојна влошка, развиена специјално за K-nit Play, со антибактериска основа за дишење и порозна обвивка од микрофибер која лесно ја апсорбира потта. Ѓонот е изработен од термо-гума - лесен, флексибилен е, и не се лизга за да се обезбеди безбедни и стабилни први мали чекори. Тој е прецизно дизајниран со вистинска дебелина и мекост за да ја заштити ногата на бебето од нерамни површини дома и надвор. Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон.
ден 1.790,00 со ддв.
K&K Бебешки K-nit Play

K&K Бебешки K-nit Play

KK2231
Внатре има мека двослојна влошка, развиена специјално за K-nit Play, со антибактериска основа за дишење и порозна обвивка од микрофибер која лесно ја апсорбира потта. Ѓонот е изработен од термо-гума - лесен, флексибилен е, и не се лизга за да се обезбеди безбедни и стабилни први мали чекори. Тој е прецизно дизајниран со вистинска дебелина и мекост за да ја заштити ногата на бебето од нерамни површини дома и надвор. Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон.
ден 1.790,00 со ддв.
 K&K Бебешки обувки - Лето бомбон

K&K Бебешки обувки - Лето бомбон

KA122
Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.490,00 со ддв.
Бебешки обувки - Лето каприз

К&K Бебешки обувки - Лето каприз

KA123
аменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.490,00 со ддв.
СПОРТ МОРЕБебешки обувки

СПОРТ МОРЕ Бебешки обувки

7988098
ОПИС: Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога. Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.490,00 со ддв.
 ЛЕТО РОЗЕВА

ЛЕТО РОЗЕВА

8345678
ОПИС: Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.390,00 со ддв.
ЛЕТО СИНА

ЛЕТО СИНА

8901234
ОПИС: Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.390,00 со ддв.
ЛЕТО ПРИНЦЕЗА

ЛЕТО ПРИНЦЕЗА Бебешки обувки

845678
ОПИС: Наменети за деца кои лазат и се соочуваат со првите обиди за проодување. Лесни за облекување, поради патентот во предница. Високо флексибилни и меки, за да ја штитат нежната бебешка кожа, кои обезбедуваат оптимална удобност и ги следат природните движења на ножињата.Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на абење од обичната природна кожа,гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.490,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување.

Специјални обувки за лазење и за полесно проодување.

510
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување.
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

516
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување

Специјални обувки за лазење и за полесно проодување

511
Специјални обувки за лазење и за полесно проодување
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

523
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Лето
ден 1.290,00 со ддв.
Бебешки обувки за лазење и за полесно проодување

Бебешки обувки за лазење и за полесно проодување

500
Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога. Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода. За овој производ достапен е и бројо 22.
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

513/347
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

514
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

521
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

503
Бебешки Патики со лепенки
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

504
Бебешки патики со лепенки
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

505
Бебешки патики со лепенки
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

518
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

519
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

519
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

506
Специјални обувки за лазење и полесно проодување
ден 1.290,00 со ддв.
Бебешки обувки за лазење и за полесно проодување

Бебешки обувки за лазење и за полесно проодување

502
Специјални обувки за лазење и полесно проодување Наменети се за деца кои лазат, кои се соочуваат и ги прават првите обиди за да проодат. Овие први обувки се исклучително лесни, флексибилни и меки и ја штитат нежната бебешка кожа.Се облекуваат лесно, поради патентот кој оди преку самиот ѓон и се најдобар избор на родителите кои сакаат ноџињата на нивните деца да се развиваат следејќи ги природните движења типични за секоја мала нога. Надворешниот дел е направен од микрофибер, кој е 10 пати поотпорен на триење од обичната природна кожа - гарантира совршен изглед на обувките дури и по подолга употреба. Може да се чисти со детергент и вода.
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

517
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

520
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

508
Специјални обувки за лазење и полесно проодување
ден 1.290,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

509
Специјални обувки за лазење и полесно проодување
ден 1.390,00 со ддв.
Специјални обувки за лазење и полесно проодување

Специјални обувки за лазење и полесно проодување

515/350
Специјални обувки за лазење и полесно проодување за во Зима
ден 1.390,00 со ддв.

Filter by:

Clear All
Min: ден 1.290,00 Max: ден 1.790,00
ден1290 ден1790
Close