Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Клацкалки и лизгалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Konjche klackalka

Koњче клацкалка

01 000
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 1.820,00 со ддв.
Клацкалка - Unicorn

Клацкалка - Unicorn

2509
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 2 години.
ден 1.625,00 со ддв.
Трамбулина

Трамбулина

30534
ден 7.900,00 со ддв.
Трамбулина

Трамбулина

30535
ден 5.900,00 со ддв.
Konjche klackalka

Koњче клацкалка

07 522
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 2.145,00 со ддв.
Konjche klackalka

Koњче клацкалка

07 911
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 2.145,00 со ддв.
Konjche klackalka so muzika

Koњче клацкалка со музика

07 520
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 2.145,00 со ддв.
Konjche na fede

Koњче на федер

07 909
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 12.090,00 со ддв.
Golema lulashka

Голема лулашка

06 130
Возраст: 12+ месеци
ден 1.690,00 со ддв.
Golema lulashka so metalna konstrukcija

Голема лулашка со метална конструкција

07 968
Возраст: 12+ месеци
ден 4.550,00 со ддв.
Dino klackalka

Дино клацкалка

06 147
Возраст: 3+
ден 6.240,00 со ддв.
Klackalka za dve lica

Клацкалка за 2 лица

06 146
Возраст: 3+
ден 4.550,00 со ддв.
Kuche klackalka

Куче клацкалка

07 915
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 1.560,00 со ддв.
Magare klackalka

Магаре клацкалка

07 907
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 3.640,00 со ддв.
Magare na ferdere

Магаре на федер

07 910
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 12.090,00 со ддв.
Slonche klackalka

Слонче клацкалка

07 523
Клацкалката е намената за момчиња и девојчиња над 3 години.
ден 2.145,00 со ддв.
Riba klackalka

Риба клацкалка

06 151
Возраст: 3+
ден 4.810,00 со ддв.
Golem gol za fudbal

Голем гол за фудбал

03 397
Воздраст: 3+
ден 5.850,00 со ддв.
Golema lizgalka so 3 lulashki

Голема лизгалка со 3 лулашки

07 950
Возраст: 36+ месеци
Димензии: Висина - 300 см
Должина - 595 см
Ширина - 380 см
Должина на лизгалка - 188 см
ден 192.000,00 со ддв.
Dino golema lizgalka

Дино голема лизгалка

07 959
Возраст: 3+ години
Димензии: Висина - 172 см
Должина - 236 см
Ширина - 76 см
Должина на лизгалка - 225 см
ден 19.500,00 со ддв.
Dino lizgalka

Дино лизгалка

06 198
Возраст: 3+ години
Димензии: Висина - 122 см
Должина - 140,5 см
Ширина - 76 см
Должина на лизгалка - 155 см
ден 6.500,00 со ддв.
Dino set so 2 lizgalki i lulashka

Дино сет со 2 лизгалки и лулашка

07 960
Возраст: 12+ месеци
Димензии: Висина - 172 см
Должина - 268 см
Ширина - 236 см
Должина на лизгалка 1 - 225 см
Должина на лизгалка 2 - 123 см
ден 37.050,00 со ддв.
Do re mi lulashka

До ре ми лулашка

06 118
Возраст: 12+ месеци
ден 1.820,00 со ддв.
Kukja so lizgalka i mrezha za kachuvanje

Куќа со лизгалка и мрежа за качување

07 951
Возраст: 3+ години
Димензии: Висина - 300 см
Должина - 394 см
Ширина - 197 см
Должина на лизгалка - 185 см
ден 144.000,00 со ддв.
Laverint so lizgalka

Лаверинт со лизгалка

07 958
Возраст: 36+ месеци
Димензии: Висина - 138 см
Должина - 414 см
Ширина - 140 см
Должина на лизгалка - 103 см
ден 97.500,00 со ддв.
Lizgalka

Лизгалка

07 969
Возраст: 3+ години
Димензии: Висина - 107 см
Должина - 199,5 см
Ширина - 76 см
Должина на лизгалка - 155 см
ден 6.370,00 со ддв.
Lizgalka so kosh

Лизгалка со кош

06 142
Возраст: 3+
ден 8.450,00 со ддв.
Lizgalka so lulashka i kosh

Лизгалка со лулашка и кош

06 141
Возраст: 1+
ден 17.940,00 со ддв.
Majmun lizgalka

Мајмун лизгалка

06 179
Возраст: 3+
ден 7.800,00 со ддв.
Kukja so lizgalka

Куќа со лизгалка

06 432
Возраст: 3+ години
Димензии: Висина - 58 см
Должина - 140 см
Ширина - 39 см
Должина на лизгалка - 123 см
ден 13.650,00 со ддв.