Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters

Креветчиња и постелнини

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Chipolino транспортно креветче Косида

Chipolino транспортно креветче Косида

KOSICA162BR
Наменета за бебиња и деца до 15 kg. Лесна алуминиумска конструкцја Две нивоа на душек - соодветно за помали бебиња. Стабилна и удобен за користење. Мрежа против инсекти, Вклучени 2 тркала со сопирачи за лесно движење, Голем страничен џеб за играчки и аксесоарис Страничен влез со патент, кој создава дополнителна удобност за детето, Чанта за преносување, Произведена според европските стандарди EN716 и EN12221 со 100% безбедни материали Големина: Должина - 125 см / Ширина - 65 см
ден 5.000,00 со ддв.
Слика на Сет постелнина - Disney cars

Сет постелнина - Disney cars

60101980

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Слика на Сет постелнина - Dora

Сет постелнина - Dora

60100984

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница 2*35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Слика на Сет постелнина - Dora best friend

Сет постелнина - Dora best friend

60134265

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница -2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Fisher prise girl постелнина

Сет постелнина - Fisher prise girl

60150819

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Masha ПОСТЕЛНИНА

Сет постелнина - Masha

60169229

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Слика на Сет постелнина - Ninja Turtles baby

Сет постелнина - Ninja Turtles baby

60126112

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница -2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Слика на Сет постелнина - Smurfs rose

Сет постелнина - Smurfs rose

60101977

Јорганска навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за перница -2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Слика на Сет постелнина - Sponge Bob

Сет постелнина - Sponge Bob

60100982

1-Јорганска Навлака 100*150
2-Чаршав 120*180
3-Навлака за Перница 2*35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Strawberry постелнина

Сет постелнина - Strawberry

60186408

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница -2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Chipolino Tраспортно креветче и игрална Капри

Chipolino Tраспортно креветче и игрална Капри

KOSIK0191MO
Дизајниран за доенчиња и деца со тежина до 15 кг. Мека рамка за пониско ниво. Два странични џебови за играчки и додатоци. Влез со патент преку кој детето лесно влегува и излегува од просторот. Произведени во согласност со барањата на европскиот стандард EN716 со 100% безбедни материјали Големина: должина - 125 см / ширина - 65 см
ден 3.150,00 со ддв.
WotWotc постелнина

Сет постелнина - WotWotc

60108356

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Patno krevetche dormi sivi dzvezdi

Патно креветче DORMI - Сиви ѕвезди

0171185
Практично креветче за дома и за патување.
ден 2.600,00 со ддв.
Sizinkiler постелнина

Сет постелнина - Sizinkiler

60140293

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Chipolino креветче "Блиску до мене"

Chipolino креветче "Блиску до мене" - (сива и крем-розева)

KOSCLO182BE
Наменета е за деца на возраст од 0 до 6 месеци, со тежина не повеќе од 9 кг. Функции "Фиксирање на креветот на родителот до креветчето на бебето". Ова им им овозможува на родителите да спијат во непосредна близина со детето. Може да се користи и како обично креветче. Лесно и удобно. Навлаките може да се отстранат за полесно чистење. Има 5 позиции / и антирефлуксна позиција. Лесно и компактно за виткање и составување. Произведена во согласност со низ услови и барања на европските стандарди EN1130 со 100% безбедни материали Големина: 105x70x86 см Бојан сива и крем-розева
ден 6.300,00 со ддв.
Ballerina rose постелнина

Сет постелнина - Ballerina rose

60154332

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Patno krevetche dormi temno crveno

Патно креветче DORMI - Темно црвено

0171184
Практично креветче за дома и за патување.
ден 2.600,00 со ддв.
Hallmark boy постелнина

Сет постелнина - Hallmark boy

60160023

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Патно креветче DORMI беж

Патно креветче DORMI беж

171114
Практично креветче за дома и за патување.
ден 2.600,00 со ддв.
Hallmark girl постелнина

Сет постелнина - Hallmark girl

60160024

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Patno krevetche SUN sivo

Патно креветче SUN - Сивo

0171187
Практично креветче за дома и за патување.
ден 3.200,00 со ддв.
Sizinkiler lemon постелнина

Сет постелнина - Sizinkiler lemon

60165788

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Patno krevetche PRESTIGE - Temno violetovo

Патно креветче PRESTIGE - Темно виолетово

0171186
Практично креветче за дома и за патување.
ден 4.400,00 со ддв.
Sizinkiler Little Prince постелнина

Сет постелнина - Sizinkiler Little Prince

60165789

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Патно креветче PRESTIGE сиво

Патно креветче PRESTIGE сиво

0171115
Практично креветче за дома и за патување.
ден 4.400,00 со ддв.
Minnie bubble постелнина

Сет постелнина - Minnie bubble

60175404

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Chipolino Krevetche za spienje i i igralna bela

Chipolino Креветче за спиење и игрална Бела

KOSIB0194CA
Наменета за новородени бебиња и деца со тежина до 15 kg. Две нивоа со мека подлога - соодветно за помали бебета. Луксозна рампа, торба за аксесоари. Специална мрежа со две арки, која го штити бебето. Страничен отвор со патент за лесна достапност. Голем страничен џеб за аксесоарис. Просторни прегради за багаж и додатоци под второтониво. Две тркала со стопери за лесно придвижување. Лесна за виткање и расклопување. Чанта за преносување. Произведена во согласност со барањата на европските стандарди EN716 и EN12221 со 100% безбедни материјали Боја: карамел и сива
ден 5.250,00 со ддв.
Mickey bubble постелнина

Сет постелнина - Mickey bubble

60175405

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.
Chipolino Креветче за спиење и играње Бела

Chipolino Креветче за спиење и играње Бела

KOSIB0194CA
Наменета за новородени бебиња и деца со тежина до 15 kg. Две нивоа со мека подлога - соодветно за помали бебета. Луксозна рампа, торба за аксесоари. Специална мрежа со две арки, која го штити бебето. Страничен отвор со патент за лесна достапност. Голем страничен џеб за аксесоарис. Просторни прегради за багаж и додатоци под второтониво. Две тркала со стопери за лесно придвижување. Лесна за виткање и расклопување. Чанта за преносување. Произведена во согласност со барањата на европските стандарди EN716 и EN12221 со 100% безбедни материјали Боја: карамел и сива
ден 5.250,00 со ддв.
Mermaid постелнина

Сет постелнина - Mermaid

60180936

Јорганска Навлака 100*150
Чаршав 120*180
Навлака за Перница- 2 35*45
Состав: 100% Пaмук
ден 1.980,00 со ддв.