Немате ставки во вашата кошничка.
Close
Пребарување
Filters
Swisslion Kadino

Летните бебиња се посреќни ?

Летните бебиња се посреќни ?

Ако им веруваме на британските научници, бебињата родени во лето се посреќни од оние кои се родени во зима. По тестирањето на повеќе од 40.000 луѓе, експертите заклучија дека луѓето што се родени од Март до Август имаат попозитивни размислувања за животот од родените помеѓу Септември и Февруари. Зошто е тоа така? Експертите веруваат дека подолгите денови (дневна светлина) и повисоките температури се клучни фактори, како и фактот дека родителите летно време се порелаксирани и си играат со децата.

Оставете коментар